terug naar categorieën

De naam zegt het al, Ik maak graag van jouw feestje mijn feestje!

Mijn naam is Wesley en wanneer je jouw bruiloft laat verzorgen door Jouwfeestjemijnfeestje.nl krijg je mij als ervaren, enthousiaste, gezellig en energieke allround-dj. Al het contact vanaf de kennismaking tot aan jullie feest doe ik zelf, omdat ik dat zelf erg belangrijk vind. Dit schept namelijk een band en uiteindelijk zie en merk je dat terug op jullie belangrijke dag. Dit is ook de reden dat ik niet met andere dj’s werk maar gewoon zelf jullie feest tot een succes maak! Je hebt bij mij de keuze uit meerdere dj booths en lichtshows, zo zit er voor iedereen wat tussen. Ook heb ik witte LOVE lichtletters.

De 18 jaar aan ervaring in het café, club en evenementen leven die ik meebreng naar jullie feest onderscheidt mij van vele andere dj’s in de bruiloft scene. Ik maak eigen remixen en edits waarmee ik jullie en jullie gasten zal verrassen. Daarbij wil ik gelijk zeggen dat ik alleen maar een remix draai wanneer ik vind dat deze echt een toegevoegde waarde geeft aan het origineel. Mijn dj-stijl is energiek, dansbaar en verrassend. Ik schakel snel tussen stijlen en ben mix technisch erg sterk. De microfoon is voor mij geen vreemde, echter ben ik van mening dat de muziek haar werk moet doen en daarom ben ik geen dj die iedere plaat aan elkaar praat.

Wanneer jullie mij boeken op jullie bruiloft en van plan zijn om een openingsdans te doen, mix of edit ik jullie muziek voor de openingsdans als kadotje. Dit omdat ik het leuk vind deze toch al persoonlijke gebeurtenis, nog persoonlijker te maken. Dit geeft ons weer een extra contact moment en het geeft mij nog iets extra’s om aan jullie te geven, naast een waanzinnig feest.

Dus zitten jullie te denken aan een openingsdans, maar weten jullie niet waar jullie moeten beginnen qua muziek, ook dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!