terug naar categorieën

De ceremonie als hoogtepunt van jullie dag? Laten we er samen een feestje van maken!

‘Is jullie trouwambtenaar een bekende van jullie?’ Wat een compliment! Want dat betekent dat mijn missie is geslaagd. Jullie ceremonie moet een feestje van herkenning zijn voor jullie gasten. Heel persoonlijk en met humor en ontroering. En dat kan alleen als we in het traject naar jullie trouwdag toe, intensief samenwerken. We houden de lijntjes kort en we duiken in jullie verhaal. En dat zijn ontzettend leuke avonden vol mooie, gênante en gezellige herinneringen. In de ceremonie staan jullie wensen centraal. Ik draag volop ideeën aan, want saai en suf, dat mag het zeker niet worden. Graag spreek ik ook met jullie vrienden, getuigen of familie. Dat maakt het hele verhaal compleet. 

Naast mijn werk als BABS, heb ik een baan in het onderwijs. Kinderen zijn fantastisch en hoe mooi is het om hen op een speciale manier te betrekken bij de ceremonie! Maar ook de weg naar de ceremonie toe en de betrokkenheid van hen bij jullie trouwdag. In dat traject staat de belevingswereld van het kind centraal en ik sluit daarop aan en zorg ervoor dat ouders en kinderen samen in gesprek gaan. Samen werken in het bruiloft boekje, vragen stellen, stukjes schrijven, tekeningen maken, foto’s plakken… Want een echte trouwdag is toch echt anders dan in de sprookjesboeken staat beschreven. Kinderen zijn zo eerlijk en puur, die gesprekken zijn goud waard! 

Willen jullie een heel persoonlijk liefdesfeest? Zoeken jullie iemand die Jullie verhaal op een humoristische en ontroerende manier kan bundelen? Of met jullie kinderen op een hele betrokken manier de weg naar jullie trouwdag uitstippelt? 

Neem dan contact op met mij! Ik leer jullie graag kennen!

Suzanne van de Riet, Jullie ceremoniespreker