terug naar categorieën

Just for You  – Live muziek met unieke arrangementen.

Of het nu gaat om een receptie, bedrijfsborrel, achtergrondmuziek bij een diner, restaurant of hotel; op gepaste wijze zorgt ‘Just for You’ voor een perfecte ambiance op elke gelegenheid.

Maar ook op tal van andere gelegenheden zoals bijvoorbeeld huwelijksfeest / ceremonie, nieuwjaarsborrel, kerstfeest, paasbrunch, etc. heeft ‘Just for You’ de nodige ervaring en weten zij daar ook de juiste sfeer te creëren.

Natuurlijk verwacht u van Just for You kwaliteit. Bovendien vinden wij dat live muziek voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom heeft Just for You diverse opties zodat er voor nagenoeg ieder budget een passende mogelijkheid te realiseren is. U krijgt live muziek welke geschikt is voor achtergrond tijdens diner, receptie, congres, bedrijfsborrel, etc. Maar ook wanneer de muziek een wat uitbundiger karakter mag krijgen zodat er gedanst kan worden bent u bij Just for You aan het juiste adres. In overleg kunnen er extra mogelijkheden gecreëerd worden.

Een belangrijk aspect voor de muziek is dat deze vooral niet te hard moet zijn. U wilt tenslotte tijdens uw eten of borrel ook gewoon met elkaar kunnen praten. ‘Just for You’ zorgt dan ook altijd dat het geluidsvolume wordt afgestemd op de situatie en de wensen van u als opdrachtgever. En wanneer het gewenst is dat het volume toch wat omhoog moet omdat men wil dansen dan is ook dat geen probleem. Ons repertoire wordt van tevoren besproken en de opdrachtgever weet dus exact welke kwaliteiten hij/zij met ‘Just for You’ in huis haalt. Met een gedegen vakopleiding en een flinke dosis ervaring weet ‘Just for You’ elke keer weer de juiste toon te zetten.

Bekende en minder bekende nummers passeren de revue. Latin, jazz en pop; herkenbaar maar net even anders dan u gewend bent. Laat u verrassen door de muzikale kwaliteiten van ‘Just for You’.

Piano (baby vleugel, zwart hoogglans, digitaal), alt sax, sopraan sax, mondharmonica, accordeon, toetsen,  ukelele, gitaar en zang worden live voor u verzorgd, aangevuld met speciaal voor ‘Just for You’ (door Leo Gerritse) live ingespeelde orkestbanden.