terug naar categorieën

U bent op zoek naar Trouwringen? Gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk!

Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag hebt, en dat begint met het uitzoeken van de trouwringen. Onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen wij alle tijd om op zoek te gaan naar uw perfecte trouwringen. Door de nieuwste technieken te combineren met oude ambacht, kunnen wij geheel naar uw wens een ring vervaardigen, dit betekent dat al uw specifieke wensen tot uiting gebracht kunnen worden.

Met de grootste collectie trouwringen van de Benelux, kunnen wij met recht zeggen dat wij trouwringenspecialisten zijn! Naast onze eigen By Bommel collectie verkopen wij ook merken zoals: Aller Spanninga – Breuning – Cardillac – Collectie Duo – Collection Ruesch – Edeldesign – Gerstner – Heideman – Mathisse – Mokume MVH – Saint Maurice – Titan Factory – Vincent van Hees

De ringen zijn ook los verkrijgbaar, ook combineren onder de diverse merken is mogelijk. En wist u ook dat trouwringen helemaal niet duur hoeven te zijn? In onze uitgebreide collectie vindt u trouwringen voor elk budget, de titanium basisringen zijn al verkrijgbaar vanaf €100,- per paar.

Graag willen wij u nog wijzen op een aantal bijzonderheden:

  • Bij betaling binnen één week ontvangt u nog een leuke korting!
  • Uw ringen worden gratis gegraveerd.
  • En als u meer dan € 1000,= aan trouwringen koopt, krijgt u op uw trouwdag een GRATIS trouwauto te leen. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.
  • In onze webshop vindt u een selectie van onze trouwringen collectie. Maar voor een belangrijke aankoop als deze, adviseren wij u om naar onze winkel te komen. Wij leveren namelijk graag maatwerk en stellen daarom persoonlijk contact voorop!

Graag maken wij met u een afspraak om u onze trouwringen collectie te tonen.

Een afspraak kan tijdens de openingstijden van onze winkel, of indien u dat wenst in de avonduren of koopzondag. Ook kunt u natuurlijk vrijblijvend onze winkel binnenlopen!

Graag tot ziens!