terug naar categorieën

Juwelier Mieke’s Sieraderie bestaat al meer dan 25 jaar is op de Veluwe en is één van de meest verkopende zelfstandige trouwringen winkels van Nederland. Bepalend voor veel bruidsparen is de informele en ongedwongen sfeer die heerst in de rustieke winkel. De authentiek Veluwse sfeer, geeft rust en de medewerksters laten jullie graag je eigen keuze bepalen. Uiteraard als je dat wilt, voorzien van het juiste advies en vakbekwame uitle. Door deze succesvolle aanpak, gaat vrijwel iedereen blij naar huis met het trouwringen paar van hun dromen.

Veel verkopen levert bij de leveranciers weer uitermate gunstige condities die geheel wordt doorberekend aan jullie als kopers. Dat betekent: altijd de scherpste prijs voor de mooiste ringen.

Vrijwel alles is mogelijk. Bekijk een selectie van het assortiment, daag je partner uit om op zoek te gaan naar de juiste match: via TijdVoorTrouwringen.nl! Vinden jullie dezelfde ringen mooi?
Of plan je bezoek via de website. In Doornspijk nemen ze graag de tijd voor jullie mooiste trouwringen.

Zie de beoordeling, die zijn werkelijk uniek te noemen:

op Facebook, https://www.facebook.com/pg/juweliermiekedoornspijk/reviews/?ref=page_internal
De sterren reviews op the perfect wedding: https://www.theperfectwedding.nl/bedrijven/9485/juwelier-miekes-sieraderie
Of Google: https://www.google.com/search?q=juwelier+mieke&oq=juwelier+m&aqs=chrome.5.69i57j69i60l3j0j69i59.11595j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x47c7d240b0977f15:0x9e4aff3991856804,1,,,