terug naar categorie├źn

Grote collectie trouwringen

Kies je voor een ring van Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers dan kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Wij bieden een zeer grote collectie trouwringen in verschillende stijlen en prijsklassen. Ook is het mogelijk om zelf jullie trouwringen te ontwerpen. Met het hart gekozen met de hand gemaakt.

Elke trouwring die wij maken is bijzonder. Met trots tonen wij graag onze collectie.

Wij hopen onze passie die wij voelen voor de trouwringen op jullie te kunnen overbrengen zodat je geïnspireerd raakt de unieke trouwring te vinden om de liefde voor elkaar te bezegelen. Wij vervaardigen uw trouwringen in eigen atelier. Dit verzekert je niet alleen van een hoge kwaliteit maar ook van de best mogelijk prijs.

Het uitzoeken van jullie trouwringen is een belangrijk moment, tijdens de voorbereiding op je trouwdag. Trouwringen vormen een bijzondere herinnering aan deze mooie dag in jullie leven. Het symboliseert de ware liefde. Daarom is het uitzoeken van de perfecte trouwringen zeer belangrijk.

Jullie wensen staan bij ons centraal.

Trouwringen, uniek en speciaal voor u ontworpen en u krijgt nu maar liefst 25% korting !!! Kom en overtuig uzelf. Maak vrijblijvend een afspraak om onze unieke collectie van dichtbij te bekijken. Dan bespreken wij uw wensen en adviseren wij u over diverse mogelijkheden.

Voor een afspraak mag u ons bellen, mailen of via onze website http://www.uwtrouwringenspecialist.nl