terug naar categorieƫn

Deze mooie locatie is zeer geschikt voor het houden van recepties, diners en feesten. De capaciteit van de oranjerie is maximaal 150 personen.
De noordvleugel van het kasteel heeft historisch ingerichte vertrekken, geschikt voor onder meer diners, vergaderingen en kleinschalige recepties tot maximaal 50 personen.

Culinaire mogelijkheden
Op culinair gebied zijn de mogelijkheden eindeloos. Van uitgeserveerd diner tot een heerlijk koud en warm buffet, van een klein hapje tot een tapasbuffet. Op verzoek sturen wij graag onze cateringsuggesties toe.

Trouwen
Kasteel Rosendael is een officiƫle trouwlocatie. De trouwzaal heeft 28 zitplaatsen en 22 staanplaatsen. Vanuit de trouwzaal heeft u een schitterend uitzicht op het landschapspark. Op de aangrenzende romantische veranda kan de bruidstaart worden aangesneden en een champagne toost worden uitgebracht.
Kleine gezelschappen kunnen feestelijk worden ontvangen in het kasteel, grotere gezelschappen in de oranjerie. Neem voor meer informatie contact op met kasteelbeheerder Kitty Cloo, telefoon 026 36 44 645. Informatie omtrent de beschikbaarheid van de trouwzaal kunt u verkrijgen bij het kasteel zelf.

Voor de trouwtarieven kunt u terecht op de website van de Gemeente Rozendaal, http://www.rozendaal.nl/trouwen.

Let op
In het kasteel zijn geen voorzieningen voor invaliden. Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan en in het kasteel geldt een algemeen rookverbod. Aan een feest op een historische locatie zijn spelregels verbonden, de kasteelbeheerder kan u hierover inlichten.

Het landgoed is goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Meer informatie
Voor nadere informatie en een mogelijke locatiebezichtiging neemt u contact op met Kitty Cloo, tel: 026 – 36 44 645 of vraag onze uitgebreide digitale brochure aan via k.cloo@glk.nl.