terug naar categorieën

Trouwen en feesten bij Kasteel Spelderholt
Midden op de Veluwe, aan de rand van Beekbergen, vind je op een prachtig landgoed, omringd door eeuwenoude bomen, Kasteel Spelderholt.
Dit Kasteel biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft.
Trouwen op één locatie
Van de ceremonie tot het diner, van de bruidstaart, het chambreren van een fles champagne tot een spetterend feest. Met als afsluiting een overnachting in de bruidssuite van Hotel Spelderholt.
Bijzonder is ook dat jullie elkaar eeuwig trouw kunnen beloven in de buitenlucht: in de tuin van het kasteel of op het terras.
Bovendien staat er sinds kort een ruime stretchtent op het landgoed en beschikken wij over een wildhut, die wij voor jullie tot een sfeervolle trouwlocatie kunnen omtoveren.
Wij denken graag met jullie mee om deze dag samen te organiseren! Binnen of buiten trouwen, groots of juist intiem, klassiek of modern: Kasteel Spelderholt biedt tal van mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag jullie wensen en onze mogelijkheden.
Parc Spelderholt heeft een bijzondere missie, namelijk het vergroten van de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van jongeren met een verstandelijke beperking.
Omdat wij vinden dat iedereen de kans verdient om zichzelf te ontwikkelen. Onder leiding van ons professionele horecateam werken onze studenten mee om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen en jullie een geweldige dag te bezorgen, waar iedereen met een grote glimlach aan terug zal denken

Kasteel Spelderholt is voor de mooiste dag in jullie leven de juiste locatie.