terug naar categorieën

KayPhoto4u Personal Art Wedding, waar creativiteit en spontaniteit samenkomen om jullie trouwdag tot leven te brengen. Ons vaste team van drie gepassioneerde fotografen Karin, Leon en Priscilla staat klaar om jullie verhaal vast te leggen.

Eigentijdse, journalistieke, creatieve karakterfotografie. We gaan verder dan simpele kiekjes; we streven ernaar om van trouwfotografie kunst te maken. Samen met jullie smeden we een stijl die perfect bij jullie past. Wat raakt jullie? Wat maakt jullie uniek? Of je nu een vrolijke druktemaker bent of juist wat meer introvert bent, bij ons draait het om jullie eigenheid. We noemen dat Personal Art Photography.

Verwacht foto’s die blijven boeien, een reportage die de essentie van wie jullie zijn vastlegt. Verbluffende beelden die je zelf niet had kunnen bedenken. Door ons vooraf ook goed te verdiepen in jullie kijk op fotografie, komen we tot onze unieke Personal Art Styling. Dit betekent dat niet onze stijl, maar jouw persoonlijke stijl voor ons leidend is.

Opties? We hebben er genoeg! Een tweede fotograaf voor een nog completer verhaal, op maat gemaakte videografie, een levendige PhotoBooth voor de meest grappige of elegante portretten van je gasten, en een prachtige Online Wedding Gallery waar jij en je gasten de foto’s kunnen bewonderen en nabestellen, waar en wanneer dan ook.

En er is nog meer… Ook als de reportage klaar is, gaat onze service verder. Van prachtige fotoafdrukken en wanddecoraties tot trouwalbums die jullie Personal Art Wedding nog specialer maken. We vertellen je er graag persoonlijk alles over wat je wilt weten.

Kies voor de magie van creatieve, spontane en kunstzinnige trouwfotografie met KayPhoto4u. Wij staan klaar om jullie liefdesverhaal vast te leggen op een manier die helemaal bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan.