terug naar categorieën
Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk.
Daar hoort natuurlijk ook prachtige muziek bij. Zijn jullie al op het idee gekomen om door middel van livemuziek jullie ceremonie, toost of openingsdans nog bijzonderder te maken? Mijn naam is Kimmy June en kan jullie daarbij helpen. 
JULLIE LIEDJE LIVE OP JULLIE DAG
Ieder koppel heeft een nummer wat hen typeert, waar ze warme gevoelens van krijgen of wat mooie herinneringen oproept. Stel je voor dat dit specifieke nummer tijdens jullie huwelijksceremonie gespeeld wordt. Een betere aanvulling op de mooiste dag van jullie leven kun je je niet wensen.
RECEPTIE, BORREL OF DINER?
Na de ceremonie nog een aansluitende receptie of borrel? Samen met mijn gitaar zorg ik voor romantische achtergrondmuziek. Zo kunnen jullie tijdens het smullen van jullie heerlijke bruidstaart of diner genieten van een set vol met liefdesliedjes.
 
MEER WETEN?
Willen jullie meer informatie over bijvoorbeeld beschikbaarheid, prijs, combideals of heb je een andere vraag. Neem gerust contact met me op en ik help jullie graag om jullie huwelijksdag nog specialer te maken. 
RECENSIES | GELUKKIGE BRUIDSPAREN
“Wat een stem! Kimmy June heeft onze trouwdag helemaal compleet gemaakt, een pareltje! Vooraf hebben we samen gezeten en ze denkt enorm mee, ook nog even voor de trouwdag hebben we alles overlopen, zo fijn! Wij waren ontzettend blij dat we haar op onze grote dag erbij mochten hebben, kan haar alleen maar aanraden!”
M & C
 
“Wat een top zangeres! Kim heeft gezongen tijdens onze ceremonie en wat kan ze mooi zingen en wat een toevoeging op onze bruiloft. Al onze gasten waren enthousiast over Kim en vonden echt dat er een artiest stond! Kim is erg flexibel en staat overal voor open. Zo heeft zij speciaal voor ons een nummer ingestudeerd als verrassing en deze fantastisch gezongen. Wil je een goede zangeres boek dan zeker Kim. Tevens is Kim echt lief en komt haar afspraken na! Al met al een top zangeres!” 
J & M
“Kim heeft op ons trouwfeest twee nummers gezongen voor de openingsdans. Het was voor haar de eerste keer dat er mensen gingen dansen tijdens een optreden. Ze deed het echt fantastisch, het was een heel mooi moment wat we voor geen goud anders hadden willen doen. Elke keer als we rollercoaster van Danny Vera horen zijn we weer even terug bij dat moment.”
T & M