terug naar categorieën

Livemuziek op jullie trouwdag

Samen stilstaan, proosten en de liefde vieren terwijl je luistert naar de liedjes die voor jullie speciaal zijn. Dat is waar livemuziek jullie trouwdag naar een hoger niveau tilt!

Warme en pure muziek op speciale momenten, zorgend voor kippenvel, die schaterlach of gewoon dat binnenpretje wat jullie delen. Onder de klanken van livemuziek blijven deze onuitwisbare momenten jullie voor altijd bij. Maak samen met Kitty jullie huwelijksceremonie en trouwdag onvergetelijk en persoonlijker dan ooit!

Samen met jullie bekijkt ze de voorkeur voor muziek en wanneer welk nummer gezongen zal worden, zo komen jullie tot een perfecte muziekkeuze. Kitty streeft naar de perfecte muzikale invulling voor jullie trouwceremonie door alle details goed met jullie te bespreken. Jullie hebben keuze uit een breed repertoire, maar zelf gekozen nummers zijn natuurlijk nog veel passender. Hier is álle ruimte voor, Kitty studeert met alle plezier verzoeknummers voor jullie in.

Kitty zingt met live begeleiding van piano, maar zingt ook onder begeleiding van professionele bandopnames. Jullie voorkeur en wensen zijn hierin leidend. 

Willen jullie na de ceremonie, bijvoorbeeld tijdens de toast, borrel o diner ook heerlijke live muziek op de achtergrond horen? Ook dit is mogelijk en verzorgt ze heel graag!