terug naar categorieën

Akoestische livemuziek & muziek op maat.

Lace Sonic brengt pure, akoestisch livemuziek op een aangenaam volume.
We bieden de keuze uit 300+ liedjes in verschillende genres, de mogelijkheid om verzoekliedjes aan te vragen én om een persoonlijk lied op maat te componeren.
Zo klinkt altijd de juiste noot op de juiste plaats

We spelen met liefde jullie favo liedjes tijdens de huwelijksceremonie, sfeervol herkenbaar repertoire tijdens jullie borrel of een persoonlijk op maat gemaakt nummer tijdens jullie openingsdans.

Livemuziek raakt en wordt veel intenser beleefd.
Naast die extra dimensie, biedt het ook flexibiliteit.
Geen ongemakkelijke stiltes tijdens de ceremonie omdat het liedje eigenlijk net te kort is of ongepast repertoire bij de receptie. Er kan on the spot geïmproviseerd, aangepast, ingekort of verlengd worden. Verandert de sfeer gedurende de dag? Dan kan er moeiteloos meegebogen worden.

In de basis is Lace Sonic een duo (gitaar en zang), maar we zijn ook uit te breiden met percussie en bas! De akoestische band die zo wordt geformeerd behoudt het akoestische karakter maar geeft net wat meer body zodat zowel dansen als verstaanbaar praten mogelijk is.

Op onze website http://www.lacesonic.nl staan, naast heel veel informatie, ook videofragmenten om jullie een impressie te geven. Liever een keer live komen luisteren? Dat kan bij een van onze openbare optredens.

Neem rustig contact op om de mogelijkheden voor jullie grote dag te bepreken!