terug naar categorieƫn

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en willen daar een onvergetelijke dag van maken. Het organiseren van de mooiste dag van jullie leven is een spannende periode. Het huwelijk vraagt om een bijzondere locatie van ongekende allure en tegelijkertijd een ongedwongen sfeer. Jullie willen genieten en uiteraard dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Middenin de ongerepte natuur ten zuiden van Breda staat zo’n unieke locatie: Landgoed Wolfslaar. Ons romantische landhuis biedt alle mogelijkheden om jullie dag compleet te maken. Het daarnaast gelegen koetshuis vormt het culinaire hart van het landgoed. Hierin bevindt zich ons, met een Michelinster bekroonde, restaurant Wolfslaar.

Bij Landgoed Wolfslaar werken wij met ervaren personeel die jullie dag van A tot Z tot in de puntjes verzorgen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk op jullie vragen te reageren en jullie zo goed mogelijk te begeleiden om echt jullie droomdag te creƫren. Wij kijken ernaar uit om er samen met jullie een fantastische dag van te maken!