terug naar categorieën

WAAROM MAKEN WIJ TROUWFILMS? 

Wij zijn storytellers en wij willen graag jullie liefdesverhaal vertellen, zodat dit in voor- én tegenspoed voor jullie van onschatbare waarde kan blijven.

Liefde heeft namelijk altijd een persoonlijk verhaal. Een verhaal dat vertelt waarom het jullie twee met elkaar verbindt. Iedere relatie heeft zijn eigen kenmerken en karakter en dat is juist hetgeen wat wij graag naar voren willen brengen.

Daarnaast is Liefde is ook een levendige natuurkracht, het is ongrijpbaar, maar je voelt de warmte diep in je hart en ziel. Wij kunnen jullie liefde compact en tastbaar maken in de vorm van een Cinematische Trouwfilm, dat een levend testament van jullie liefde zal zijn.

 

WAT MAAKT ONS SPECIAAL? 

Allereerst filmen wij met twee Professionele Cinematografen, zodat géén moment verloren gaat en de Film veel voller en krachtiger uit de verf komt.

Wij geven jullie een totale ervaring. Alles draait om jullie en wij zorgen erpersoonlijk voor dat jullie tijdens het gehele verloop bij ons in goede handen zijn.

Daarnaast zetten wij net dat éne stapje extra om jullie liefdesverhaal glans te geven. Het wordt een op maat gemaakte trouwfilm vanbioscoopwaardige kwaliteit.