terug naar categorieën

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Wat komen er een hoop keuzes op je af wanneer jullie gaan trouwen. Welke locatie, de goede jurk, wie nodigen wij uit en hoe gaat onze dag eruit zien? Een belangrijk onderdeel van hoe jullie dag eruit gaat zien is, de ceremonie. Het officiële Ja-woord! En daar heb je een trouwambtenaar voor nodig…

Liefs, Annemiek deelt graag bijzondere grote momenten, samen met jullie, met een christelijk tintje. Willen jullie graag een christelijk tintje of een ritueel in jullie ceremonie verwerkt hebben, maar jullie willen niet dat het de aandacht wegneemt van jullie liefdes verhaal? Dan is Liefs, Annemiek de trouwambtenaar voor jullie.

Even voorstellen…

Annemieke van den Berg is de trotse stem en gezicht achter Liefs, Annemiek. Geboren en getogen in Pretoria, Zuid-Afrika en in 2011 verhuisd naar Nederland voor haar studie Theologie. ”Sinds 2014 woon ik in Rilland, in de prachtige provincie Zeeland. In 2020 kwam ik voor een grote keuze te staan en heb ik de beslissing gemaakt om mijn beroepsleven anders te gaan indelen. Meer focus te leggen op de dingen waar ik blij en gelukkig van word. Zo ontstond Liefs, Annemiek. Graag deel ik mijn passie voor God met anderen en begeleid ik ze tijdens de grote momenten van het leven. Niet alleen door het voorgaan tijdens een ceremonie, maar juist ook begeleiding bieden ervoor en erna. “

Werkwijzen…

Er zal eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden om te kijken of er een klik is. Ruim voor het huwelijk vindt er een voorgesprek plaats met zijn drietjes, waarbij ik alle tijd neem om jullie het hemd van het lijf te vragen. Natuurlijk is het aan jullie wat jullie wel of niet vertellen. Naar aanleiding van alle antwoorden ga ik jullie ceremonie uitwerken. De ceremonie zal gaan zoals jullie dat willen, dus inclusief tekenen, getuigen, een bijzonder moment om stil te staan bij God en Zijn zegen te vragen of andere wensen.

Wil je meer weten over wie ik ben neem en mijn werkwijze, neem dan een kijkje op mijn website http://www.liefsannemiek.nl of maak een afspraak. Ik ontmoet jullie graag.