terug naar categorie├źn
Een schitterende bruiloft tot in de puntjes geregeld. Dat wil toch iedereen! Alleen hulp bij de opstart of liever de hele dag verzorgd? Ik kan jullie helpen. Laat jullie bruiloft georganiseerd worden voor de mooiste dag van jullie leven. Als weddingplanner vertaal ik jullie wensen naar concrete acties en plannen. Van locatie, muziek, eten & drinken tot aan sfeer en styling. Stap voor stap nemen we alles door. Ik zorg ervoor dat het aan niets ontbreekt om van jullie bruiloft de dag van jullie leven te maken. Zodat jullie kunnen genieten van de dag die jullie nooit meer zullen vergeten.

Ceremoniemeester: Als ceremoniemeester regel ik alles op de dag zelf, wat zorgt voor rust voor zowel het bruidspaar als de gasten. Denk aan ontvangst van de DJ, check en dubbel check of de champagne klaar staat tot aan het wegwijs maken van de gasten.

Styling: Liefs van Lies verzorgt styling concepten op maat. Denk aan een mooi aangeklede diner-tafel of bohemian gestylde ceremonie. Aan de hand van een moodboard wordt de sfeer van jullie bruiloft en het verhaal van jullie liefde visueel gemaakt. Zo wordt er een concept op maat voor jullie gemaakt. Ben je om? Dan zorgen wij voor een oogverblindend welkom voor jullie gasten.