terug naar categorieën

Welkom, lovebirds! Samen vormen jullie een prachtig paar en jullie zijn klaar om de wereld te veroveren. Maar laten we het eerst hebben over jullie huwelijksreis en/of huwelijk in het buitenland. Als jullie reisadviseur én officiële wedding cheerleader, sta ik klaar om jullie te helpen bij het creëren van de meest romantische en onvergetelijke reis van jullie leven.

Of jullie nu graag een reis willen naar de tropen, het altijd charmante Griekenland of naar het altijd koude Antarctica, ik help jullie graag alles tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een heerlijk relaxte huwelijksreis geheel ondergedompeld in luxe, een rondreis vol spanning en avontuur, de big 5 spotten tijdens een prachtige safarireis of zelfs jullie geloftes afleggen in het buitenland, ik sta jullie graag ten dienste om jullie droomreis of buitenlandse huwelijksdroom werkelijkheid te laten worden.

Vanwege mijn jarenlange ervaring als reisagent en velen reizen weet ik goed welke reisaanbieder(s) of bestemmingen het beste passen bij de aanvragers en kan ik zo de perfecte reis voor jullie samenstellen. Naast dat ik reisadviseur heb ik mijn certificaat weddingplanner behaald om jullie bij het organiseren van een huwelijk in het buitenland nog beter van dienst te kunnen zijn.

Aangezien ik aangesloten ben bij United Travel heb ik toegang tot een groot netwerk van velen gerenommeerde Nederlandse touroperators en velen lokale partners. Ook zijn zij lid van de ANVR & SGR. Jullie kunnen dus geheel zorgeloos genieten van jullie droomreis en dat tegen een prijs die niet meer is als dat jullie het zelf zouden regelen, maar wel met een hoop service en tijdsbesparing.

Mocht ik jullie kunnen helpen met het samenstellen van een voor jullie geschikte reis, stuur dan gerust een mail voor een vrijblijvende offerte naar info@lifestyleandtravel.nl of bel 06-57940044. Een afspraak maken voor een gesprek via Zoom of in real life (mits in de buurt, Haarlem en omstreken) kan natuurlijk ook altijd.

Met vriendelijke groet,

Rianne
Lifestyle & Travel