terug naar categorieën

Hey aanstaande bruid,

Allereerst wil ik je van harte feliciteren met jullie aankomende huwelijk. Wat een prachtige en bijzondere tijd staat jullie te wachten, vol met mooie momenten en belangrijke beslissingen. Een van die belangrijke keuzes is het vinden van de bruidsstyliste die jouw bruidskapsel perfect kan verzorgen, zodat jij je op je gemak voelt op deze onvergetelijke dag.

Graag bied ik mijn diensten aan om jouw bruidskapsel aan huis of op locatie te verzorgen. Na het indienen van je aanvraag, neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier kunnen we rustig bespreken wat jouw wensen en ideeën zijn voor je bruidskapsel, zodat ik een goed beeld krijg van wat bij jou past.

Indien je ervoor kiest om met mij als bruidsstyliste in zee te gaan en mijn beschikbaarheid het toelaat, plannen we ongeveer 4-6 weken voor de bruiloft een proefsessie bij jou thuis in. Tijdens deze sessie nemen we de tijd om verschillende kapsels uit te proberen, zodat we het kapsel kunnen vinden dat jou het meest laat stralen op jullie speciale dag.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij je mooi en zelfverzekerd voelt op je bruiloft. Samen creëren we een bruidskapsel dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van deze bijzondere dag.

Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten en jou te helpen stralen op jullie huwelijksdag, op je allerbest!

Liefs, Linda Scholten