terug naar categorieën

Lovely Lady
Bruidsboetiek – Atelier

“Een vage voorstelling, een onduidelijk beeld bij Lovely Lady is zelfs een half woord genoeg voor een droomresultaat”

Lovely Lady is al 38 jaar een begrip in de bruidsmode, dankzij deze lange ervaring kan  Lovely Lady haar bruiden een zorgvuldig geselecteerde collectie aanbieden, waarin alleen de mooiste japonnen een plaats vinden. Wij vertegenwoordigen o.a. de merken La Sposa (Pronovias) / Rembo Styling/ Marylise/ Cymbeline/ Sweethearts en Lilian West/Linea Raffaelli.

Een jong en bruisend team, voor wie bruidsmode een passie is, verwelkomt en adviseert je bij deze belangrijke keuze …

Ook voor de bruiden “ plus size” hebben wij een  zeer ruime keuze en kun je  kiezen uit meerdere stijlen en merken.

Wij hebben een eigen Atelier!  waardoor jouw eigen inbreng aan de japon altijd gerealiseerd kan worden. De ervaren coupeuses zijn zeer creatief en helpen je graag bij het verwezenlijken van  jouw droom! Ook de (schoon)moeder van de bruid kan bij ons terecht.

Uiteraard hebben we een ruime keuze in accessoires zoals lingerie, sieraden en schoenen. Wil je meer van onze collectie zien, bel of mail  dan  voor een afspraak.

Wij bieden vanaf 1 september a.s. ook een nieuwe service aan perfect voor de moderne jonge vrouw van deze tijd:  onze VIP avonden! Wil je er zeker van zijn dat je in alle rust en in een sfeervolle ambiance jouw bruidsjapon kunt uitkiezen, met daarbij een hapje en een drankje en niet helemaal gebonden aan een vaste eindtijd? Of is het voor jou of degene die je graag bij deze keuze wilt betrekken moeilijk om overdag te komen? Dan is deze bijzondere VIP avond de perfecte uitkomst.

Je kunt ons bellen of mailen voor de mogelijkheden en voorwaarden. Wees er wel op tijd bij, want de avonden zijn zeer populair en snel volgeboekt!

Openingstijden:
di tm vrij   9.00  – 17.00
zaterdag: 10.00 – 16.00
VIP avond naar keuze en in overleg.