terug naar categorieën

Lovely Lady
Bruidsboetiek – Atelier

De voorbereiding voor de mooiste dag van je leven begint bij Bruidsboetiek Lovely Lady in Waalwijk

 “Een bruidshuis met PASSIE”
Je bent gevraagd en je hebt JA… gezegd. Tijd om te beginnen met alle leuke voorbereidingen. Waar je ook gaat trouwen, een sfeervolle binnen locatie of buiten? Dicht bij huis of misschien wel op een wit strand in het buitenland? Lovely lady heeft dé bruidsjapon voor jou!

LOVELY LADY in Waalwijk al sinds 1974 het mooiste en gezelligste bruidshuis van Noord-Brabant. Wij bieden een fantastische, zorgvuldig geselecteerde, collectie bruidsjaponnen van bekende en minder bekende topmerken, en niet onbelangrijk:

“Voor elk budget een stralende bruid “
Lovely Lady heeft een prachtige “zeer royale” collectie in verschillende stijlen. Waar ben je naar op zoek klassiek, romantisch, stoer of liever juist een japon in vintage stijl? Bij Bruidsboetiek Lovely Lady hebben wij het allemaal in huis.

Onze merken zijn:

White One (uit het huis van Pronovias), Ladybird, Randy Fenoli, Modeca, Sincerity, Justin Alexander, Lilian West, Bianco, Brinkman, Jessie K, Miss Emely, Tres Chic, Pure, Herve Paris, Libelle en Linea Raffaelli

Belangrijk vinden wij daarbij dat aan jouw budget niet wordt getoornd, onze prijsklasse is van €850,- tot €2000,–. Is dat niet fijn om te weten dat wij jouw uitgave serieus nemen.

Onze bruidsjaponnen maken wij in ons eigen atelier perfect op maat. Indien gewenst passen wij deze zelfs aan naar jouw wensen. Daarbij is niets ons te gek. Hiervoor rekenen wij een standaard tarief van €100,– mocht je uitgebreide aanpassingen en wensen hebben, geen enkel probleem maar we bespreken altijd de kosten vooraf met je zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Vind jouw DROOMJAPON in een gastvrije en prettige sfeer!