terug naar categorieën

Pure fotografie met echte emotie…

Dat is wat jullie terug gaan zien in jullie bruidsreportage! Jullie dag leg ik documentair vast, de momenten zoals ze daadwerkelijk gebeuren. Geen geregisseerde of geposeerde foto’s, maar juist de pure momenten. De liefde en het plezier tussen jullie en met jullie gasten staat centraal en dat zien jullie terug in mijn beelden! Ik vind het heel belangrijk dat jullie je op je gemak voelen tijdens de shoot en jullie zo min mogelijk op de camera gefocust zijn, maar juist op elkaar want dat levert de pure en ontspannen beelden op. Gedurende de dag blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond om alle momenten te vangen, maar tijdens het feest meng ik me graag tussen de gasten om de meest toffe feestfoto’s te maken.

Jullie reportage wordt zorgvuldig in een frisse, kleurechte stijl bewerkt met een mooi contrast in de foto’s. Een blauw pak blijft ook echt blauw. Een luxe album is altijd inbegrepen, zodat jullie keer op keer jullie dag opnieuw kunnen beleven! Tevens hebben jullie de mogelijkheid om voor een 2e fotograaf te kiezen om nog meer momenten uit verschillende standpunten te hebben.

Spreekt dit jullie aan, dan plannen we altijd eerst een kennismaking in en help ik jullie graag om al jullie wensen terug te laten komen in de reportage. Tot snel!