terug naar categorieën

Made for Moments

Trouwen is één van de mooiste momenten in een huwelijk. De trouwdag is de start van jullie avontuur samen, wat je deelt met geliefden. Je nodigt ze uit voor dit speciale moment met een trouwkaart in jullie stijl. Wij, de makers van Made for Moments, helpen je daar graag bij. Wij reizen zowel fysiek als digitaal de hele wereld over om ons te laten inspireren, zodat wij voor jullie de mooiste trouwkaarten kunnen maken.

Trouwkaarten trends volgens onze maker Marleen

De grote trends van dit moment zijn droogbloemen / pampasgras, abstracte vormen en one line drawings. Ook hebben we nieuwe jungle kaarten en landen kaarten ontworpen – denk aan vliegtickets en paspoorten – voor de buitenlandse bruiloften of de reizigers onder ons. Typografisch, clean met folie en strand komen ook aan bod in onze nieuwe collectie. Een divers aanbod, maar allemaal binnen onze Made for Moments stijl.

Maak je trouwkaart persoonlijk en compleet

Van klassiek tot design en van vintage tot typografisch, jullie maken zelf de keuze uit één van onze trouwkaarten. Ga ermee aan de slag in onze editor en bestel een proefdruk. Het design komt pas echt tot leven op een bijpassend papiersoort. Kies uit zeven verschillende papiersoorten. Heb je folie op de kaart? Dan kan je uit twee soorten kiezen. Maak vervolgens de uitnodiging compleet met een mooie kleur envelop en een stijlvolle (hartjes) sluitsticker.

Al het drukwerk in jullie stijl

Vier je bruiloft in stijl en maak jullie bruiloft compleet met drukwerk, bijpassend bij de trouwkaarten. Wij hebben een aantal mooie trouwhuisstijlen voor jullie gemaakt, maar uiteraard kunnen wij ieder bestaand ontwerp doorvertalen naar een complete trouwhuisstijl. Denk bij een trouwhuisstijl aan kaartjes voor de getuigen, rsvp, het programma, de dresscode en het menu. Maar ook aan naamkaartjes, gastenboekkaartjes en bedankkaarten.