terug naar categorieën

PERSOONLIJK in hoofdletters geschreven,  vrolijk, spontaan, enthousiast, humoristisch, fris, creatief, tikkeltje informeel en verbindend zijn de woorden die bij mijn stijl passen.

Op een trouwdag moet het JA-woord toch ook een feestje zijn? Daar draait jullie bruiloft toch om. Laten we er een mooi moment van maken, met als gouden finale een volmondig JA!

Even voorstellen: Ik ben Wijbrand, getrouwd en trotse vader van een geweldige dochter en zoon.  Mijn beroep is presentator en stemacteur. Ik presenteer radio- en televisieprogramma’s, o.a. bij RTV Oost – de publieke regionale omroep van Overijssel en presenteer theatershows in de grotere theaters van Nederland.
…Maar ik mag ook écht leuk werk doen. En dat is trouwambtenaar zijn.  🙂

ALLES is mogelijk.
Wie komt de ringen brengen? Willen de kinderen ook ondertekenen of nog veel meer rollen vervullen? Niets is zo mooi als “samen” met de kinderen trouwen. Willen jullie je persoonlijke geloften uitspreken naar elkaar? Maken we van het weggeef-moment écht een ultiem liefdevol romantisch moment? Noem het maar op.
Het kan allemaal. Samen maken we het mogelijk. Het is jullie bruiloft. Het is jullie ceremonie.

Trouwen waar en hoe je maar wilt.
Huwelijken voltrekken is mijn passie en dit doe ik vele tientallen malen per jaar, overal in Nederland en zelfs in het buitenland. Bruidsparen uit alle windstreken melden zich aan en zo kom ik op de meest uiteenlopende locaties, want trouwen kan natuurlijk in het gemeentehuis, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden.

Trouwen op een mooi landgoed, een pittoresk kasteeltje in de Ardennen, een coole beachclub, een zeilschip midden op zee, bovenop de Euromast of liever midden in het bos of aan het strand? Het kan allemaal!

En trouwen jullie in het buitenland? Geen probleem. Ik reis graag met jullie mee.

Willen jullie het liever klein en bescheiden houden, ook dan zijn jullie bij mij zéker aan het juiste adres.

Ik hou er van als bruidsparen al eigen ideeën hebben over de invulling van de ceremonie, maar nog niet precies weten hoe dit vorm te geven. Een vader, een broer of een getuige die wat wil zeggen: be my guest. Hoe persoonlijker, hoe beter. Zij kennen jullie tenslotte net iets langer dan ik.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze er zeker bij. Na het Ja-woord zijn jullie een écht gezin, dus stiekem trouwen de kinderen ook mee!

Ik nodig jullie van harte uit om met mij te videobellen!
Graag daag ik jullie bij deze dan ook uit om contact met me op te nemen. Gewoon, om eens een uurtje te videobellen waarin ik jullie alle ins en outs kan uitleggen en we kunnen kijken of we bij elkaar passen.

Het kost niets en verplicht tot niets. Helemaal vrijblijvend. Dus wat hebben jullie te verliezen?
Ik hoop dat ik jullie hier nu een beetje duidelijk heb kunnen maken dat écht ALLES wat jullie maar wensen mogelijk is. En vaak zelfs nog meer dan dat.

Mail, kijk op magikjullietrouwen.nl of bel mij op 06-82298069 voor meer informatie.|
Misschien is dit jullie eerste stap naar een informele, ontspannen, humoristische maar vooral persoonlijke ceremonie die bij jullie past en waar jullie met een meer dan brede lach op terug kunnen kijken.

Liefs,
Wijbrand.