terug naar categorieën

“Lieve jij! Je gaat trouwen! Of.. je hebt iets te vieren!

 Je bent vast nieuwsgierig geworden naar wie ik ben. Ik ben Marlijn Dillen. Getrouwd met de leukste en beste videograaf van Nederland, en als je het mij vraagt van de wereld! In 2022 zijn wij getrouwd voor de wet en in 2023 trouwen we aan het prachtige Comomeer in Italië. Dat is de plek waar voor ons alles samenkomt, een unieke plek om te liefde te vieren. 

Ik ga graag met jullie opzoek naar jullie droomlocatie! Unieke, chique, en ontspannen evenementen en bruiloften organiseren is het meest bijzondere wat er is. Ik laat mensen graag stralen en optimaal genieten van hun dag. Daarnaast ben ik een enorme romanticus die van eenvoud houdt maar een tikkeltje extra ook kan waarderen. Als weddingplanner ben ik er echt voor jullie en voor jullie wensen! 

 Overal waar ik kom let ik op mooie locaties, styling en goed eten. Ik werk met veel vaste leveranciers maar natuurlijk staan jullie wensen altijd op nummer één. Daarnaast zorg ik ervoor dat jullie de hele dag stralen van oor tot oor. Niets is te gek en alles is mogelijk! Ik denk graag met jullie in mogelijkheden waarbij we ons niet laten beperken. Ook neem ik jullie persoonlijke verhaal mee tijdens het plannen van jullie bruiloft, hierdoor zal jullie dag echt een gouden randje krijgen! Dit kan heel emotioneel zijn of juist iets losser. Wat bij jullie persoonlijkheid past laten we door de dag heen schijnen!”

Liefs,

Marlijn