terug naar categorieën

Unieke trouwkaarten voor jullie bruiloft

Yes, jullie gaan trouwen! Mijn naam is Marjolein en met heel veel liefde maak ik al 10 jaar unieke trouwkaarten en bijpassend drukwerk. Het liefste ontwerp ik kaarten in een bijzonder formaat of met een speciale afwerking: kaarten die anders zijn dan standaard. Trouwkaarten met kalkpapier, luxe pocketfold kaarten, trouwkaarten met labels of in een boogvorm. Want jullie bruiloft verdiend een unieke aankondiging!

Complete trouwhuisstijl voor jullie bruiloft

Ook kun je bij Marjolein Vormgeving terecht voor het ontwerpen van een complete trouwhuisstijl, zodat alles voor jullie bruiloft in één stijl is. Van trouwkaart tot save the date kaart, menukaarten en naamkaartjes voor bij het diner, welkomstborden, dagprogramma’s en gastenboek. Zo tof als alles op jullie dag perfect bij elkaar past!

Ontwerp jullie eigen droomkaart

In de webshop van Marjolein Vormgeving kun je de collectie met trouwkaarten vinden die je zelf nog gemakkelijk kunt aanpassen in de editor. Zoals de kleuren, lettertypes, achtergronden en elementen. Zo kun je jullie trouwkaart nog helemaal persoonlijk maken! Als de kaart naar wens is bestel je gemakkelijk een proefdruk op de gewenste papiersoort, zodat jullie de kaart in het echt kunnen bewonderen. Daarnaast kun je nog kiezen voor mooie extra’s zoals luxe enveloppen, sluitstickers, touw, lint, fotokaartjes, paperclips en nog veel meer.

Als de proefdruk naar wens is kun je de bestelling plaatsen en dan kan het feestje beginnen. Let’s send some love! En heb je hulp nodig? Mijn team en ik staan voor je klaar om samen jullie droomkaart te maken.