terug naar categorieën

‘De Amsterdamse singer-songwriter Marle Thomson kreeg denderende recensies van onder andere Typhoon en Matthijs van Nieuwkerk na haar optreden tijdens DWDD. En terecht. Thomson zingt, raakt, verrast en valt op met haar muziek, waarin ruimte en tijd samensmelten. Betoverend mooi.’

Elle Magazine

“Wat een waanzinnig, prachtige aanvulling is de live muziek van Marle geweest bij onze ceremonie. Zij heeft onze liedjes in een eigen jasje gestoken en deze nog mooier gemaakt dan wij hadden durven hopen. Vele lovende reacties van onze gasten en zij is daarnaast ook een heel fijn persoon in de omgang!”

Fleur en Terry

“Marle maakte onze bruiloft ceremonie met haar prachtige stem en eigen begeleiding op gitaar tot een sprookje. Haar vermogen om een liedje heel ‘klein’ te brengen maakte de ceremonie heel intiem en bijzonder. Ze luistert goed naar je wensen en behoeften en gaat heel professioneel te werk, wat ons enorm veel vertrouwen gaf.”

Marleen & Willem

“Zodra Marle begint te zingen voel je dat het goed zit. Op zo’n trouwdag maak je je over van alles druk, maar dit zat goed. We konden ervan op aan dat Marle iedereen zou ontroeren. Naast het feit dat ze (natuurlijk) fantastisch zingt was dat zeker een reden dat we haar hebben gevraagd. Je kan op haar rekenen. Ze deed het echt vlekkeloos!”

Jerrald & Brian

Marle Thomson zingt, raakt, verrast en valt op met haar muziek. Haar stem en songs bevatten een diepe gelaagdheid, en vormen een mix van kracht en breekbaarheid. In de afgelopen jaren bracht Marle meerdere albums en singles uit en toerde ze door het land. Ze deed radio- en tv-optredens, zong in Londen en New York en nam samen met Typhoon een duet op. Hiernaast wordt ze regelmatig gevraagd om te zingen tijdens huwelijksceremonies. Iets wat ze altijd erg leuk vindt om te doen.

Dit wordt jullie grote dag! Het moment waar jullie al zo lang naartoe leven! Ik vind het altijd fantastisch om te mogen bijdragen aan dit bijzondere moment. Ik denk graag mee en neem de tijd om samen met jullie de muzikale invulling van jullie ceremonie te bepalen. Zodat de nummers die ik zing en speel ook écht wat toevoegen aan dit bijzondere moment. Ook na de ceremonie kan ik een bijdrage leveren en is het mogelijk om uit te breiden in iedere gewenste samenstelling. Een klein bandje kan een hele leuke sfeer creëren tijdens jullie receptie bijvoorbeeld. Alles is bespreekbaar.

Na jullie bruiloft krijgen jullie een door mij gezongen opname van jullie favoriete nummer toegestuurd, als blijvende herinnering aan deze bijzonder dag.