terug naar categorieën

Mijn naam is Marlou Formijn, ik ben 26 jaar en ik woon in de Betuwe. Ik ben werkzaam als weddingplanner onder de naam ‘Marlou Bruiloften’. Organiseren en plannen zit in mijn bloed. Dat is dan ook wat ik het liefste doe.

Na het behalen van mijn Havodiploma koos ik voor de opleiding Facility Management. De kneepjes van het Facility Management vak zijn belangrijk bij het organiseren van een bruiloft. Echter miste ik de glamour in de Facility Management branche. Daarom heb ik ervoor gekozen om, naast mijn baan als business-consultant, de NTI-opleiding tot weddingplanner te volgen. In de afgelopen anderhalf jaar heb ik mooie bruiloften mogen organiseren.

Naast weddingplanner ben ik ook in te huren als ceremoniemeester. Vaak denken mensen dat een weddingplanner of ceremoniemeester duur is en dat deze service niet voor iedereen is weggelegd, maar dat hoeft helemaal niet waar te zijn.  De kosten van een weddingplanner hangt af van een aantal aspecten, zoals de complexiteit van de bruiloft, het aantal gasten en aantal locaties. Het A-Z weddingplanner pakket is gebaseerd op ongeveer 60 a 70 uur en het Ceremoniemeesterschap pakket ongeveer 15 a 20 uur werk, maar het is ook mogelijk losse uren af te nemen.

Interesse in een gratis kennismakingsgesprek of een trouwadvies gesprek?

Vul het contactformulier in op mijn website: http://www.marloubruiloften.nl. Maar je mag me natuurlijk ook bellen of e-mailen.

 E: marlou@marloubruiloften.nl

T: 06-83708951