terug naar categorieën

Wat doe ik het aller, allerliefste?

Als je aan me vraagt of ik leuk werk heb, zal mijn antwoord volmondig JA zijn. Ik heb een geweldige baan! Ik voel mijn bruidsparen goed aan en ben een echt mensen-mens.

Beëdigd trouwambtenaar. Ceremoniespreker. Boerendochter, Getrouwd. Moeder van 2. Lachebek, Regelaar. Perfectionist. Eigenwijs. Onafhankelijk. Vrolijk. Positief. Gelukkig.

Het huwelijk is een mooi verhaal. Zo trouwen prinsen en prinsessen in sprookjes. En daar is mijn fascinatie op zeer jonge leeftijd al begonnen: JA, ik wil. Zo laat ik jullie het huwelijk ook ervaren. Graag nodig ik jullie uit om te zien of er een klik is.  Ik neem de tijd om naar jullie verhaal te luisteren. We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke ceremonie, die raakt, recht doet en bij blijft. Originaliteit en passie voor mijn werk als trouwambtenaar vormen mijn drijfveer. Voor mij is het een feest om dat kleine stukje te mogen bijdragen aan jullie onvergetelijke dag.

Kennismaking
Eerst maken wij een afspraak om elkaar te leren kennen en jullie huwelijkswensen te bespreken bij mijn thuis onder het genot van een koffie met iets lekkers. Wanneer jullie denken, ja het klikt, dan maken we een vervolgafspraak.

De voorbereiding
We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke ceremonie die raakt, recht doet en bij blijft. Originaliteit en passie voor mijn werk als trouwambtenaar vormen mijn drijfveer. Voor mij is het een feest om dat kleine stukje te mogen bijdragen aan jullie onvergetelijke dag.

Zijn jullie er klaar voor om met een open hart jullie levens te verbinden, jullie dromen waar te maken, jullie avonturen te omhelzen en samen herinneringen te maken? Wanneer het antwoordt JA is, beloof ik jullie een ceremonie die gevuld is met liefde en de juiste dosis humor, het jawoord met een personal touch

Drinken we binnenkort een bakkie koffie?

Liefs Marion