terug naar categorieën

Hey!

Welkom op mijn pagina, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen. Mijn naam is Jeanine Meek, van Meek it happen photography, it’s all in the name. Samen met mijn man Bas en hond Billie woon ik in Eindhoven. Mijn fotografie reis begon tijdens onze eigen huwelijksreis in 2017 waardoor ik mijn interesse in fotografie steeds meer heb uitgebreid. Mijn eerste bruiloftsaanvraag kreeg ik in 2018 en dat vond ik toentertijd mega spannend! Nu zoveel bruiloften later voelt elke bruiloft die ik vast mag leggen als een feestje! Naast de persoon achter de camera ben ik een creatieve duizendpoot die graag meedenkt en helemaal AAN  gaat op goed licht. Ik doe er alles aan om het perfecte beeld te creëren.

Wie is Jeanine nog meer?
Een levensgenieter met een positieve instelling. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ook ben ik een concertliefhebber die het liefste vooraan wil staan om zo alles mee te kunnen krijgen van de artiest. Naast muziek geniet ik ook enorm van het kijken van films en series en kun je me wakker maken voor truffelrisotto. Ik zit niet graag stil omdat er op elk moment van de dag wel een avontuur te vinden is. Als mijn man en ik een reis uitzoeken dan wil ik er het liefste alles uithalen wat erin zit. Avontuurlijk kun je me dus ook zeker noemen en dit komt ook weer terug in mijn foto’s.

Laten we kennismaken!
Jullie zijn opzoek naar een trouwfotograaf. Iemand die oprecht is en jullie graag beter wil leren kennen. Tijdens deze dag verdwijn ik in de sfeer van jullie bruiloft, en leg ik ook de momenten vast die jullie zelf niet zien. Tijdens de fotoshoot zelf laat ik jullie lekker je gang gaan en zal hier en daar wat aanwijzingen geven. Ik ben een enorme fan van journalistieke fotografie, een fotografie stijl die meer dan duizend woorden zegt. Die ene hilarische blik van een oom of tante, een kind die zich verlekkert aan jullie taart of de buurman die op je jurk gaat staan, oops! Graag fotografeer ik in een ontspannen sfeer, waardoor jullie je als bruidspaar volledig kunnen overgeven aan de emoties van jullie dag. Geven jullie een geweldig feest aan het einde? Yes! Ook dan ben ik erg graag bij! Alvast sorry voor de dansbewegingen tijdens jullie feestavond, als ik eenmaal muziek hoor dan ben ik niet stil te krijgen.

Wat anderen zeggen;
‘Jeanine is een mega goede en fijne fotograaf. Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd en onze zwangerschapsshoot en familiehoot gedaan. Ze denkt altijd mee, niks is te gek en communiceert snel en duidelijk. Het allerfijnste aan Jeanine is dat ze zo betrokken, lief en een warm persoon is. Vaak is een fotograaf op bijzondere momenten in je leven erbij betrokken en dan wil je iemand zoals Jeanine erbij hebben. Ook het eindresultaat mag er wezen, wij zijn heel dankbaar voor de prachtige foto’s die ze voor ons heeft gemaakt.’

Als er zo’n recensie binnenkomt dan maakt me dat mega gelukkig, dat blijft de drijfveer om steeds maar weer een prachtige reportage af te leveren. Een gelukkig bruidspaar is een gelukkige Jeanine.

Liefs, Jeanine