terug naar categorieën

Bij Melody’s Flowerwalls brengen we kleur in elk evenement of feest met onze prachtige en levendige flowerwalls. Of je nu een bruiloft, een verjaardagspartij of een zakelijke bijeenkomst organiseert, onze flowerwalls zijn de perfecte toevoeging om de sfeer te bepalen. En we bieden een ruime keuze aan kleuropties om aan de wensen van elke klant te voldoen.

Onze witte flowerwall is een klassieke keuze die zorgt voor een elegante sfeer. Perfect voor bruiloften of andere formele evenementen. Laat uw gasten onder de indruk zijn van deze prachtige achtergrond. Voor foto’s van je gasten of juist voor de ceremonie aankleding? Alles kan met onze romantische bloemenmuur.

Op zoek naar een kleur voor eventueel een genderreveal, kinderfeestje of babyshower? Ga dan voor onze blauwe of roze flowerwall! Deze valt op in het decor met een verfrissende kleur die direct de aandacht opeist. De blauwe of roze bloemen zorgen voor een stijlvolle sfeer en maken elke gelegenheid tot een groot succes.

Binnenkort zal ook de goude flowerwall in ons assortiment zitten. Daarmee pak je pas écht uit!

 

Onze flowerwalls zijn gemaakt van hoogwaardige kunstbloemen, met oog voor detail en kwaliteit, en welke het beste uitkomen op de foto. Onze flowerwalls zijn in verschillende maten te verkrijgen en op maat te maken om zo aan de behoefte van elk evenement te voldoen, maar in principe is 240 x 240 de standaard verhuur maat.