terug naar categorie├źn

Trouwen, een partnerschap, een lange relatie, allemaal redenen om een mooi paar (trouw) ringen uit te zoeken. Wij bieden een grote keuze in verschillende prijsklassen.

Geelgoud, witgoud, rosegoud, hazelnoot of meerdere kleuren gecombineerd het is er allemaal bij. Strak en modern of juist heel klassiek. Ook kunnen jullie in overleg met onze goudsmid jullie eigen ringen ontwerpen en maten maken. Trouwringen zijn een bezegeling van jullie liefde in goud, een herinnering die je iedere dag bij je draagt.

Waarom goud? De bijzondere zeldzame glans die goud over de lange deur van jullie relatie weet te behouden is een van die redenen. Maar ook bijvoorbeeld omdat gouden ringen later nog aan te passen zijn, een diamant erbij in voor een geboren kindje of ander bijzondere herinnering zijn zo maar een mogelijkheid. Of na jaren de maat iets aan passen met goud kan het allemaal.

Kom gerust langs of maak een afspraak om onze collectie te bewonderen en jullie te laten adviseren bij jullie keuze.

Ook bieden wij een ruime keuze aan bruidssieraden, voor de een een versiering voor een dag, maar vaak ook een blijvende herinnering aan die speciale dag. Een mooi collier dat je bijvoorbeeld later bij een bijzondere gelegenheid draagt gekregen voor je hwelijk van jouw ouders. Of dat mooie horloge of dat paar manchetknopen voor hem, een blijvende herinnering.

Graag tot ziens en een hele fijne dag gewenst,

Team Milikan Juwelier.