terug naar categorieën

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er natuurlijk prachtig uitzien! Miranda hair & make-up kan dit verzorgen bij u thuis of op locatie.

Voordat het zover is, ontmoeten wij elkaar een aantal weken voor de ‘grote dag’. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij samen eerst hoe uw trouwdag eruit gaat zien en vooral wat uw wensen zijn. Belangrijk is ook de kleur en stijl van de jurk, hier zal een passend stijladvies bij worden gegeven. Met deze informatie gaan we daarna aan de slag. Door een uitgebreide proefsessie waarbij wij een proefkapsel en proefmake-up creëren, komt u op de grote dag niet voor vervelende verrassingen te staan. Vervolgens worden alle gemaakte stappen genoteerd op een speciaal behandelformulier en zullen er ook foto’s worden gemaakt van het complete plaatje.

Op de trouwdag zelf is Miranda hair & make-up ruim van tevoren aanwezig, zodat we in alle rust kunnen beginnen. Waar en wanneer u dat wilt. Doordat alles op een behandelformulier is ingevuld wordt de bruidslook exact zoals die tijdens de proefsessie is afgesproken. Ook kan er eventueel mee worden geholpen met het aantrekken van de trouwjurk, zodat het bruidskapsel en de bruidsmake-up ongeschonden blijft.

Wilt u in de avond, met het feest, een andere look? Ook daar kan Miranda hair & make-up voor zorgen! Door uw kapsel in de avond te veranderen creëert u een nieuwe look wat ontzettend leuk is voor uzelf en uw partner. Ook uw bruidsmake-up kan een touch-up krijgen. Natuurlijk kunnen ook de moeder van de bruid, bruidegom, zussen, getuigen en bruidsmeisjes worden voorzien van een feestelijk kapsel en/of feestelijke make-up. Kijk voor meer informatie op de site.

Miranda hair & make-up
06 536 26 746