terug naar categorieën

Hi lieve aanstaande bruidsparen,

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Als geen ander weet ik hoe leuk, maar soms ook spannend het kan zijn om op zoek te gaan naar jullie perfecte team van trouwleveranciers (4 sept ’21 ben ik zelf getrouwd).  Onwijs tof om elkaar hier dan ook te treffen!

Mijn naam is Simone en ik help met veel passie en ruim 20 jaar professionele danservaring aanstaande bruidsparen aan een mooie, romantische of juist hele bijzondere openingsdans. Bij Mooiste Dans is alles mogelijk:

  • Openingsdansen op Maat met live lessen op eigen gekozen muzieknummer of juist een spectaculaire mix. Samen werken we stap voor stap toe naar een perfecte dans die helemaal op jullie lijf is geschreven.
  • Een fantastische VIP-DAG waarin we een hele dag aan de slag gaan om een topresultaat neer te zetten. Een geweldige kans mochten jullie een tikkeltje te laat zijn met plannen of juist willen kiezen een exclusieve dag (volledig verzorgd op een toplocatie).
  • Openingsdanscursussen Online met 100% persoonlijke aandacht: een uniek en vernieuwend concept in Nederland! Maak een keuze uit het aanbod van volledig gechoreografeerde openingsdansen. Leer comfortabel vanuit huis en in jullie eigen tijd. Zelfs bij de online cursussen coach ik jullie door middel van twee videocalls om samen de puntjes op de “i” te zetten.

Andere wensen? In overleg kan heel veel! Neem vooral eens een kijkje op mijn website voor een nog uitgebreidere indruk van alles wat ik jullie te bieden heb.

Eens van gedachten wisselen? Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen. Ik ben dan erg benieuwd naar jullie 1e ideeën en denk graag met jullie mee.

Allermooiste groet,
Simone
Mooiste Dans