terug naar categorieën

Lief bruidspaar, Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! 

Deze dag staat in het teken van jullie liefde die gevierd mag worden en wij zien het dan ook als onze taak om dit moment muzikaal te mogen omlijsten.

Hebben jullie een winter of zomer bruiloft, een speciaal thema of bijzondere locatie? Alles is mogelijk en wij kijken er erg naar uit jullie dag nog net iets mooier te maken. Wij passen ons helemaal aan naar de wensen van jullie als bruidspaar!

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken, beschikken wij over een eigen geluidsinstallatie en een repertoire van een paar honderd nummers. Maar ook verzoeknummers studeren wij maar al te graag voor jullie in.

Wij zijn Moov, een zangeres en gitarist, beide professioneel geschoold en met een zeer divers muzikaal programma.

Jantien Volgers, winnares Gitaarlem 2014 en deelnemer aan The Voice of Holland 10, heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan op kleine en grote podia. Zo stond Jantien onder andere al op het Bevrijdingsfestival Haarlem, het Patronaat, Paard van Troje, De Duycker, 3FM, NPO2, radio 538 en Haarlem jazz. Met haar geschoolde muzikale achtergrond en kwaliteiten, en een beeldschone podium presentatie zorgt Jantien altijd voor een indrukwekkende performance.

Dorus Oomen, gitarist, heeft inmiddels jaren ervaring, in binnen en buitenland, met uiteenlopende muzikale acts. Met de afgelopen jaren zo’n 150 optredens per jaar, van coverband tot artiesten begeleiding, tot kleine intieme akoestische optredens, heeft Dorus inmiddels de nodige kilometers gemaakt.

Samen vormen zij ‘MOOV’. Gegarandeerd een gevarieerd, professioneel en zo nu en dan spontaan optreden. De jarenlange samenwerking is te horen in het spel en op deze manier hopen wij dit over te brengen op het publiek.

Wij maken graag kennis met jullie om te overleggen hoe wij onze muziek op de best mogelijke manier kunnen inpassen in jullie feest, borrel of ceremonie. Je kunt hierbij denken aan muzikale ondersteuning tijdens de huwelijks ceremonie of gewoon voor sferische achtergrondmuziek tijdens het diner. 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Het lijkt ons ontzettend leuk kennis met jullie te maken en te kijken naar hoe wij jullie dag nóg mooier kunnen maken!

Veel liefs,
Jantien & Dorus