terug naar categorieën

Wij plannen niet alleen bruiloften, wij creëren momenten en herinneringen die een leven lang meegaan! Een bruiloft hoeft niet altijd traditioneel te zijn, wij denken graag “out of the box” om jullie de bruiloft te geven die perfect bij jullie style en liefdesverhaal past. Met ons team van lokale ondernemers en trouwexperts geven wij jullie alle aandacht! Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, en kunnen jullie genieten van de voorbereiding en een perfect huwelijksdag.

Willen jullie trouwen in het buitenland? Dit is nog nooit zo eenvoudig geweest, met een team van weddingplanners over de hele wereld kunnen wij jullie droom bruiloft in het buitenland plannen en ontwerpen. Kies bijvoorbeeld, voor een all-inclusive bruiloft arrangementen in Canada, laat ons jullie unieke bruiloft plannen in Las Vegas of geniet van een intiem moment met een glas champagne terwijl de zon onder gaat in Italië! Alles en alles is mogelijk.

Wij nemen de tijd om jullie persoonlijk te leren kennen en willen alles weten over jullie, jullie trouwplannen en bruiloft visie. Met deze kennis kunnen wij jullie perfecte dag plannen en vormgeven. “LET’S GET THIS PARTY STARTED!” wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten!