terug naar categorieën

Bijzonder Bruidswerk

Een sprookjesachtige locatie, de mooiste jurk, het ultieme feestadres… kortom de mooiste dag van jullie leven. Jullie trouwdag. Wij van Nadia Bijzonder Bloemen vinden het een uitdaging om deze belangrijke dag in uw leven geheel in uw eigen stijl, samen met u, te verzorgen. In onze ogen is ieder huwelijk uniek en speciaal.

Nadia Bijzonder Bloemen helpt u graag met alle liefde, passie en aandacht met een passend ontwerp van uw bruidsboeket  bij uw bruidsjurk past.

Om de dag nog persoonlijker te maken, verzorgt Nadia Bijzonder Bloemenalles op het gebied van bruidsbloemwerk en styling op jullie huwelijk. Denk hierbij aan corsages, bruidsboeketten voor de bruidsmeisjes, autoversiering, tafeldecoratie, strooibloemen en versiering voor in de haren. Nadia Bijzonder Bloemen verzorgt ook aankleding van de kerk/trouwlocatie en feestlocatie in dezelfde stijl. Kortom voor een compleet aangeklede bruiloft of juist voor een kleine intieme gelegenheid, wij maken altijd een passend ontwerp.

Voor meer informatie of ideeën bent u van harte welkom in onze winkel. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan maken wij graag een afspraak in de avond of komen we bij u thuis.

Whatsappservice: 06-21936745