Hoi ik ben Marianne,
mijn naam – OesterMevrouw- is eigenlijk een beetje bedacht door wijlen cuissinier Joop Braakhekke, sinds 10 jaar werk ik voor de importeur (Ron Reitsma – Le Chateau d’Eau) van Bretonse oesters, die wij verkopen aan de Nederlandse horeca waaronder restaurant
Le Garage en iedere week als ik de oesters kwam brengen riep Meneer Braakhekke altijd heel vrolijk “oooow de oestermevrouw is er!” En soms moest ik dan naar tafel om ze open te steken met smart zaten de gasten te wachten! Hilarische avonden waren dit!
Zo geschiedde en maak ik sindsdien ook de oesters open tijdens feesten, recepties en iedere andere feestelijke gelegenheid!
-OesterMevrouw- staat voor Specialisme in oester kennis, het opensteken ervan en het aanvoeren/importeren van hoge kwaliteit biologische oesters, creuses en fine de claires uit Bretagne én uiteraard ook uit de onze Zeeuwse wateren, wij hebben zeer nauw contact met onze kwekers waardoor wij deze kwaliteit kunnen garanderen!
Zilte groet ;.. Marianne Spoor – OesterMevrouw-