terug naar categorieën

Verloofd? Let’s get into details!

I’ll have your back – van A tot Z – met oog voor elk detail. Mijn naam is Anke en maak jullie droombruiloft werkelijkheid, waar en wanneer dan ook, of het nu in Nederland is of het schilderachtige Italië. Met mijn liefde voor details en focus op persoonlijkheid, creëer ik een bruiloft die jullie verbindt.

Of jullie nu op zoek zijn naar een ceremoniemeester, the whole package of support nodig zijn, ik zorg ervoor dat jullie bruiloft past bij jullie persoonlijkheid en stijl. Denk aan de volledige voorbereiding en de dag zelf uit handen nemen, zodat jullie en de gasten in alle rust kunnen genieten.

Mijn motto is om altijd een extra stapje te zetten om jullie dag speciaal te maken. Ik begrijp dat juist de kleine details het verschil kunnen maken, en streef ernaar om het complete plaatje te bieden. Mijn doel is niet simpelweg een bruiloft organiseren, maar een onvergetelijke beleving te creëren die jullie nog lang zullen koesteren.

Op 28 januari 2024 kunnen jullie mij vinden op de trouwbeurs in Ulft, waar ik graag meer hoor over jullie lovestory en plannen! Wil je alvast meer weten? Bekijk mijn website of neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 Let’s Connect! Liefs, Anke