terug naar categorieën

De mooiste dag van uw leven komt eraan. U gaat in het huwelijksbootje stappen samen met de liefde van uw leven. Op deze prachtige dag, mag er niets aan u ontbreken. Een dag waar u samen met uw partner naar toe leeft, en deze moet dan ook helemaal perfect worden.
Een trouwpak is hier een belangrijk onderdeel van. Een onderdeel, waar Only for Men u graag bij wilt helpen. Online hebben wij een assortiment beschikbaar met diverse accessoires voor uw trouwkostuum. Wilt u graag een trouwkostuum op maat? U bent van harte welkom in onze filialen!

Stel uw complete trouwkostuum zelf samen. Voor trouwkostuums adviseren wij om gebruik te maken van ons Made to Measure aanbod. Hierbij kunt u het pak compleet zelf samenstellen. Kies voor u de perfecte stof, knopen, revers en zakken. Ook bieden wij de mogelijkheid om de binnenzijde van uw kostuum te borduren met bijvoorbeeld uw trouwdatum en/of initialen. Uiteraard wordt het kostuum voor u op maat gemaakt voor een optimale pasvorm in een filiaal naar keuze. Klik hier om een afspraak te maken voor een maatkostuum.

Onder het genot van een kop koffie nemen we eerst rustig de tijd om u te leren kennen en te luisteren naar uw wensen voor de grote dag. Vervolgens laten wij op onze ruime kostuumafdeling zien wat de mogelijkheden zijn. Als er een voorkeur is gevonden begint het passen van het ideale trouwpak. Het trouwpak wordt gecombineerd met het perfecte overhemd, gilet en stropdas. Naast het kostuum wordt u uiteraard ook geholpen met bijpassende schoenen, een riem en manchetknopen. Wij adviseren om een kleurstaal mee te nemen van de jurk van de bruid. Hiermee kunnen wij het kostuum laten aansluiten bij de kleur van de jurk.

Heeft u liever een confectiekostuum? Dan kunt u kiezen uit ons uitgebreide merkenpakket met kostuums van o.a. Tommy Hilfiger, Runway Stylish, Tomasso of Luigi. Wilt u een opvallend kostuum dan sluit het merk Dutch Dandies goed bij uw wensen aan.

Voor meer informatie over het kostuums assortiment van Only for Men verwijzen wij u graag naar onze winkels of kostuumpagina op de webshop. Wilt u geholpen worden door onze gespecialiseerde mode adviseurs? Maak online een afspraak met een van onze modeadviseurs in een filiaal naar keuze. Vaders, broers en vrienden zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom en ook hen adviseren we graag. Houd er wel rekening mee dat het produceren van uw maatkostuum circa. vijf weken in beslag zal nemen.