terug naar categorieën

Huur nu een photobooth voor jullie bruiloft

Op jouw bruiloft wil je natuurlijk onvergetelijke herinneringen creëren voor jou en je gasten. Smartphones, Polaroids en onscherpe foto’s live op Facebook, Snapchat en Instagram zijn verleden tijd op jouw bruiloft met Partybooth24! Of het nu gaat om grappige groepsfoto’s of romantische paarfoto’s, onze photobooth zal zeker bijdragen aan de sfeer op jouw bruiloft.

Met onze photobooth maakt iedereen haarscherpe foto’s die je direct kan afdrukken! Kies voor dubbel printen en combineer dit met een leuk gastenboekje als aandenken voor jullie. Personaliseer onze photobooth door de juiste backdrop (achtergrond) te kiezen en een eigen ontwerp op jouw fotostrip. Al jouw gasten zullen zich deze dag nog lang herinneren.

7 redenen om een photobooth te huren voor je bruiloft

Plezier voor alle gasten – Spontane selfies, groepsfoto’s met vrienden of familie. De photobooth is leuk voor jong en oud. In spanning de fotostrip afwachten!
Geweldige herinnering – Je kan onze fotostrip personaliseren en dubbel (2x of 4x) printen! Zo heeft iedereen een blijvende herinnering en kan jij een gastenboek laten vullen met geweldige foto’s.
Foto’s van hoge kwaliteit – Onze foto’s worden met een hoge resolutie bedrukt op mooi fotopapier! Jouw gasten zullen zien dat dit kwaliteit is.
Selfies, groepsfoto’s en props – Voor al jouw gasten ligt er wel iets om de foto mee af te maken! Er is ruimte genoeg voor selfies en groepsfoto’s, dus iedereen kan met elkaar op de foto.
Altijd hilarische momenten – Iedereen wordt vrolijk van te gekke attributen en de gekke gezichten die ze trekken zodra ze op de foto gaan.
Onderling contact van je gasten – Laat je feest sneller op gang komen met de photobooth als ijsbreker. Kennen jouw gasten elkaar niet zo goed? Na de photobooth wel.
Photobooth huren voorkomt stress – Wij zorgen ervoor dat de fotobooth wordt bezorgd, opgebouwd en na afloop weer afgebroken en terug gebracht.