terug naar categorieën

Passie, kwaliteit, spontaan en betaalbaar

Natuurlijk wil je van jullie bruiloft gave, spontane, sfeervolle, ongedwongen foto’s. Ik maak voor jullie een compleet sfeerverslag. Vanaf de douche & make-up tot en met de openingsdans en het feest met al jullie vrienden en familie. Om altijd naar te kunnen blijven kijken, herinneringen vast te houden en de mooie momenten te herbeleven. Gave, spontane, sfeervolle en ongedwongen professionele foto’s van jullie mooie dag, En ook nog betaalbaar! Ik heb ruim 300 bruiloften ervaring, volg regelmatig toffe workshops bij collega fotografen in binnen- en buitenland, ik ben flexibel en denk graag met jullie mee.

 

Dat is leuk, maar wat kost dat?

Fotografie van make-up tot einde feest. Ja natuurlijk! Want al je vrienden en familie en alle leuke dingen die gebeuren, moeten op de foto! Maar wordt dat dan niet te duur? Een reportage van 6 uur heb je al voor € 1195,- Maar veel toffer is dat je met een budget van € 1765,- het dubbele aantal uren kunt boeken, zodat je de hele dag kunt vast laten leggen inclusief de leuke momenten met je vrienden en familie. Voor € 50,- p/u extra heb je twee professionele fotografen. Dubbele energie, meer momenten gevangen, meer foto’s!

 

6 uur € 1195,-           en met een tweede fotograaf: € 1495,-

8 uur € 1385,-           en met een tweede fotograaf: € 1785,-

10 uur € 1575,-         en met een tweede fotograaf: € 2075,-

12 uur € 1765,-         en met een tweede fotograaf: € 2365,-

 

All day all party pakket!

Hoe tof is het om ook feestfoto’s te hebben. Openingsdans, dansen met pappa, feesten met vrienden. Alles. En mooi belicht! Als je meer dan 12 uur fotografie wil, dan komen we de hele dag met z’n 2’en. Dubbele energie en meer momenten gevangen, want twee zien meer dan één. We blijven dan – als je dat wil- tot 12 uur ’s nachts! Gaan we 14 uur lang fotograferen, dan ben je voor ons samen én een heleboel toffe foto’s € 2655,- kwijt. Dan heb je álles en iedereen er op!

 

Wat krijg je?

Tijdens het kennismakingsgesprek zul je merken dat ik met ruim 300 bruiloften ervaring graag met jullie meedenk om tot een goede planning van je dag te komen. Passend bij hoe jullie het voor je zien. Ik deel graag mijn kennis.

Bij een hele dag fotografie ontvang je zo’n 800 foto’s op usb met daarbij meteen een album van 20x20cm met een leuk overzichtje van de dag. Luxe albums vanaf € 275. En wil je ook video? En een photobooth? In mijn grote netwerk zet ik het graag voor je uit.

 

Awardwinning

Mijn passie, mijn ervaring en mijn kwaliteit is beloond. Natuurlijk zijn blije en tevreden klanten de kroon op mijn werk. Daarnaast ben ik ben er trots op dat ik 19 internationale awards heb gewonnen in twee wedstrijden voor trouwfotografie!