terug naar categorieën

Van harte gefeliciteerd!

Of ben ik te vroeg en kijk je alleen maar even rond? Want dat kan natuurlijk ook. Maar de kans is aanwezig dat je hier bent omdat jullie gaan trouwen. Wat een mooi vooruitzicht. Als jullie op zoek zijn naar live muziek voor tijdens de ceremonie dan ben je op het juiste adres. Ik kan daar mijn steentje aan bijdragen.

Waarom muziek tijdens de ceremonie?

Een ceremonie hoort persoonlijk te zijn. Zowel in sfeer als ook de gesproken teksten. Maar vooral muziek maakt het pas echt compleet. Jullie hebben vast wel je favoriete liedjes. Of zelfs jullie eigen lied dat iedere keer als je het hoort herinnert aan een mooi moment. Dat soort liedjes mogen gewoon niet ontbreken bij de ceremonie waarin jullie elkaar het jawoord geven en die belangrijke stap zetten naar een mooie en bezegelde toekomst samen.

Ik heb een aardig repertoire aan mooie liedjes maar ook op verzoek kan ik liedjes toevoegen. Ik ben op mijn best met Nederlandse liedjes, en ook met Engelse liedjes. Maar ook tussen de Franse liedjes zitten pareltjes van chansons. Of Italiaans als je iets meer richting het licht klassiek gaat. Dat is allemaal mogelijk. Het Ave Maria blijft ook altijd een prachtig nummer, zelfs al trouw je niet in de kerk. Ohh… als ik nog even doorga staat hier zo een heel boekwerk aan voorbeelden.