terug naar categorieën
Jullie gaan trouwen, wat ontzettend leuk!
Allereerst van harte gefeliciteerd.
Nu kan het plannen beginnen. Een super leuk traject, maar er komt ook een hoop kijken bij het organiseren van een bruiloft. Met veel enthousiasme en originele ideeën help ik jullie dan ook graag.
Samen bespreken we al jullie plannen en dromen en gaan we werken aan een onvergetelijke dag. Alles van A t/m Z kan ik voor jullie regelen of alleen bepaalde onderdelen. Nadat het budget is vastgesteld ga ik op zoek naar de leveranciers die het beste bij jullie passen.
Hierbij is budgetbewaking erg belangrijk en zorg ik dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Dan maak ik een draaiboek met alle details en de hele planning en bespreek deze met de leveranciers. Op de dag zelf ben ik als ceremoniemeester het aanspreekpunt voor jullie gasten en de leveranciers. Dan zorg ik dat alles volgens plan verloopt zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.
En één tip; geniet van iedere minuut, want de dag vliegt echt voorbij.
Ook stellen met een duurzame kijk op het leven zijn bij mij aan het goede adres, duurzaamheid vind ik ook erg belangrijk en kan op diverse manieren toegepast worden.
Laat mijn grote passie voor jullie werken!
Een super leuk traject, maar er komt ook een hoop kijken bij het organiseren van een bruiloft. Mijn naam is Cilvie en met veel enthousiasme en originele ideeën help ik jullie dan ook graag.