terug naar categorieƫn

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat leuk dat jullie nu kijken of ik degene ben die van jullie huwelijk een onvergetelijke dag mag maken. Een huwelijksvoltrekking is het ultieme moment waar, behalve het officiĆ«le ja-woord, alle ruimte is voor liefdevolle, persoonlijke woorden en gevoelens. In overleg bepalen we hoe de ceremonie zal verlopen. Wat zijn jullie wensen? Zijn er familieleden of vrienden die ook willen spreken? Beste bruid en bruidegom, jullie staan centraal tijdens de plechtigheid en jullie wensen en voorkeuren zal ik gebruiken in de ceremonie. Op zo’n belangrijk en plechtig moment wil ik er een persoonlijke, mooie, gevoelige, informele en ook humorvolle gebeurtenis van maken.

Wie ik ben? Bart van der Kamp, 46 jaar, gelukkig getrouwd en sinds enkele jaren trouwambtenaar. Het mooiste vak wat er bestaat! Elk bruidspaar is uniek en ik vind het iedere keer weer een grote eer om de vraag der vragen te stellen. Nu draai ik het om, mijn vraag aan jullie: mag ik jullie trouwen?

Kijk eens op mijn website http://www.persoonlijketrouwtoespraak.nl en ik neem gerust contact met op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek!