terug naar categorieën

LET’S GET READY TO MARRY!

Yes, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Jullie zijn verloofd en waarschijnlijk net of al even gestart met de voorbereidingen van jullie droombruiloft. Hoe tof!

Waarbij de één bij de organisatie of het plannen van de bruiloft zelf super enthousiast aan de slag gaat, levert dit voor de ander juist behoorlijk wat stress op. Hoe deze periode ook voor jullie aanvoelt; de voorbereiding van jullie bruiloft kost tijd en kan best veel van jullie als koppel vragen.

But no worries! Ik help jullie met liefde. Als enthousiaste organisator kan ik niet wachten om jullie als bruidspaar te ontmoeten en mijn passie voor plannen en organiseren in te zetten.
Ik ben Els Natzijl-Visser, professioneel weddingplanner, founder van Ready2Marry en gek op de liefde en het vieren van het leven!
Al diverse jaren mag ik bruidsparen begeleiden hun mooiste dag te organiseren. En iedere keer opnieuw kan ik me geen mooiere taak wensen. Ik word zo intens blij van ontzorgen, alles tot in de puntjes regelen en coördineren!

YOUR WEDDING, MY PASSION
So, let’s do this. Samen gaan we op weg om met jullie wensen, ideeën en achtergronden die onvergetelijke en relaxte dag te creëren voor jullie en jullie gasten.
Jullie liefde vieren op die persoonlijke en unieke manier, die jullie voor ogen hebben, staat voor mij voorop!

Ik kijk er enorm naar uit jullie te ontmoeten tijdens de trouwbeurs van Trouwbeleving Amsterdam, zodat we met elkaar kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.
Liever niet wachten en wil je eerder contact leggen? Vraag via mijn website ready2marry.nl een vrijblijvende kennismaking en mijn informatie brochure aan.
Tot snel!

Liefs, Els
Ready2Marry Wedding Planning

MY DREAMS ALL HAVE THE SAME GOAL; TO HELP MAKE EVERYTHING BEAUTIFUL AND TO ENCOURAGE LOVE!