terug naar categorieën
Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Op jullie trouwdag mag natuurlijk een bruidsfotograaf niet ontbreken. Want zeg nou zelf, een prachtige trouwjurk, een knappe bruidegom, een locatie met zorg uitgezocht en dat geldt ook voor de decoratie en de bruidstaart. Daar willen jullie toch ook hele mooie foto’s van?
Wat bieden wij?
Bij RiCon Fotografie kunnen jullie terecht voor zowel foto als film. Twee professionals die hun vak verstaan en daarnaast ook nog eens heel goed met elkaar kunnen samenwerken. Maar willen jullie alleen bruidsfotografie, dan kan dat natuurlijk ook. Hi, ik ben bruidsfotografe Rika. Ik maak inmiddels al 15 jaar bruidsreportages en doe dat ook niet onopgemerkt. Inmiddels al 21 internationale Wedisson Awards op mijn naam en de Bruid Foto Award 2012 in ontvangst mogen nemen. Iets waar we heel erg trots op zijn en niet zonder onze geweldig leuke bruidsparen hadden kunnen bereiken. Dit is wat wij jullie kunnen bieden:
– bruidsfotografie voor de hele dag voor 1 bedrag, ongeacht het aantal uren
– bruidsfilm voor de hele dag voor 1 bedrag, ongeacht het aantal uren, met een Same Day Edit, een clip, film en het ruwe materiaal
– luxe trouwalbums in diverse materialen en fotopapiersoorten
– persoonlijk gastenboek
– Save the Date- en uitnodigingskaarten
– bedankkaarten om na jullie huwelijksreis te versturen
– alle foto’s (minimaal 300) op USB
– preview van 3 tot 5 foto’s de volgende dag
– slideshow van de highlights van jullie dag
– loveshoot
– second shooter voor de hele dag
– een bridal boudoirfotoshoot voor de aanstaande bruid
Wat verwachten wij van jullie?
Wat we van jullie verwachten is vooral heel veel zin in de bruiloft. Wat ons betreft draait het allemaal om jullie en zullen wij er alles aan doen om jullie die mooie dag te bezorgen.
Er wordt in eerste instantie een intake gesprek gepland waarbij we luisteren naar jullie wensen en daar waar nodig jullie voorzien van tips & tricks. Voordat jullie bij ons aan tafel schuiven in de studio in Ridderkerk, weten jullie al wat de totale kosten zullen zijn. Dat vinden onze bruidsparen heel erg fijn, want dan weten ze op voorhand al waar ze aan toe zijn. In het gesprek laten we jullie ook trouwalbums zien en de materialen waaruit een keus gemaakt kan worden ter inspiratie. Als jullie ook voor film kiezen zorgen we ervoor dat de filmer ook bij dit gesprek aanwezig is. Dat scheelt jullie weer extra tijd en is wel zo handig.
Als jullie JA zeggen tegen ons als jullie bruidsfotograaf worden jullie ongeveer 2 maanden voor de bruiloft nog een keer bij ons uitgenodigd om de details van de dag te bespreken. Hierbij zijn jullie ceremoniemeesters ook van harte welkom.
Enthousiast en willen jullie meer informatie?
Stuur dan een mail of vul het contactformulier op onze website in! We nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op.