terug naar categorieën
Wat leuk dat jullie gaan trouwen!

Op jullie trouwdag mag natuurlijk een bruidsfotograaf niet ontbreken. Want zeg nou zelf, een prachtige trouwjurk, een knappe bruidegom en een met zorg uitgekozen locatie…daar willen jullie toch hele mooie foto’s van? Foto’s die het verhaal van de beleving van die dag vertellen? Waar alle emoties en mooie momenten zijn vastgelegd op een professionele manier?
Wat kan ik voor jullie doen?
Als bruidsfotograaf heb ik inmiddels alweer bijna 17 jaar de mooiste, leukste, meest bijzondere bruidsparen mogen vastleggen. Dat is iets waar ik heel dankbaar voor ben.
Ook ben ik dankbaar voor de vele awards die mijn foto’s hebben mogen winnen, maar de grootste kers op de taart is voor mij de reactie van het bruidspaar als ze de foto’s zien.
Dit is wat ik jullie kan bieden:
– Kennismakingsgesprek
– Loveshoot
– Persoonlijk gastenboek
– Draaiboekbespreking (waar jullie ceremoniemeester ook welkom is)
– Bruidsfotografie
– Alle foto’s op een beveiligde Online Gallery
– Preview van 3 tot 5 foto’s binnen een week  na de bruiloft
– Weddingclip
– Luxe trouwalbum en ouderalbums in diverse materialen
– Bridal Boudoirfotoshot
– Second shooter
Mijn stijl

Ik hou van een ongedwongen sfeer, waar iedereen zichzelf kan zijn en waar de liefde ervan af straalt. Ik vind het belangrijk dat we elkaar wat beter kennen. Zo kan ik perfect aanvoelen wat voor jullie belangrijk is en dat verwerk ik in mijn fotografie. Zo ben ik altijd erg nieuwsgierig naar julie aanzoekverhaal, maar ook wat voor jullie belangrijk is in het leven.
Enthousiast en willen jullie meer informatie?
Stuur dan een mail of vul het contactformulier op de website in! We nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op. Of maak gebruik van de chat! Ik sta jullie graag te woord.