terug naar categorieën

Dag lief bruidspaar! Wat leuk dat jullie bij mij terecht zijn gekomen. Mij naam is Sabien en ik woon in Apeldoorn. In 2023 ben ik afgestudeerd van het Conservatorium Utrecht. Tegenwoordig schrijf ik eigen liedjes, treed ik bij verschillende gelegenheden door heel Nederland op en geef ik zang- en gitaarles in Apeldoorn.

Graag kom ik jullie speciale dag aanvullen met live muziek, wat is er mooier dan de liedjes die voor jullie veel betekenis hebben live te horen tijdens jullie huwelijksceremonie? In overleg worden er 3 á 4 Engels- of Nederlandstalige liedjes gekozen waar ik mijn eigen akoestische versie van maak. Vaak worden er voor tijdens de ceremonie drie liedjes gekozen;  tijdens de opkomst van het bruidspaar, tijdens het tekenen van de akte en tijdens de afloop van het bruidspaar. Natuurlijk staat dit niet vast, er is van alles mogelijk!

Hebben jullie moeite met het vinden van liedjes? Dat is geen probleem, ik heb veel ervaring met het zingen tijdens huwelijksceremonies en dus al een hoop passende nummers op mijn repertoire.

Na de ceremonie kan ervoor gekozen worden om livemuziek toe te voegen aan de borrel of receptie. Deze kom ik graag aanvullen met fijne achtergrondmuziek, bijvoorbeeld één of twee keer een half uur. 
Bij interesse kunnen we een videogesprek (zoom/teams) in plannen om even kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Neem contact op om een gesprek in te plannen.
 
Neem voor meer informatie een kijkje op mijn website http://www.muziekmetsabien.nl op mail mij via info@sabienmusic.com
Benieuwd naar de liedjes die ik zelf schrijf en uitbreng? Neem dan ook even een kijkje op http://www.sabienmusic.com ‘’