terug naar categorieën

Weddingplanner en styliste

Weddingplanner en styliste Save the date Weddings helpt jullie met veel liefde en enthousiasme bij de organisatie en aankleding van de mooiste dag van jullie leven!

Save the date Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Als professioneel weddingplanner en ceremoniemeester verzorg ik de gehele of gedeeltelijke planning waardoor jullie ontspannen kunnen toeleven naar jullie trouwdag. Als styliste kleed ik jullie bruiloft aan tot in de puntjes met de mooiste styling en bloemen.

Styling

Een bruiloftstyliste is wellicht niet het eerste waar je aan denkt tijdens het plannen jullie bruiloft. Misschien hebben jullie al wel vele Pinterestborden gevuld vol met mooie foto’s en inspiratie. Maar hoe combineer je nou al deze mooie beelden tot een kloppend geheel en hoe voer je dit uit op de dag zelf? Dat is waar ik kom kijken! Als professioneel bruiloftstyliste realiseer ik het complete plaatje, van het kleurgebruik, de prachtige bloemen tot aan de unieke persoonlijke details.

Met een weddingstyliste zorg je er ook voor dat jullie vrienden en familie worden ontzorgd, zo kunnen ze van tevoren heerlijk ontspannen en hoeven ze zich niet druk te maken over de aankleding van de ceremonie of de dinertafel.

Professioneel weddingplanner

Als aankomend bruidspaar komt er vaak een hoop op jullie af. Waar moeten we beginnen met plannen? Welke leveranciers zijn betrouwbaar, passen binnen het budget en sluiten aan op onze wensen? Misschien hebben jullie ook wel helemaal geen tijd of zin om alles zelf uit te moeten zoeken. Als gediplomeerd weddingplanner kan ik jullie vanaf het begin goed ondersteunen in het proces. Ik zorg voor een ontspannen voorbereiding en een compleet verzorgde bruiloft. Hierdoor kunnen jullie als bruidspaar zorgeloos genieten en hoeven jullie alleen nog maar bezig met alle leuke dingen tijdens het plannen.

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester is onmisbaar op een bruiloft. Veel bruidsparen staan er niet meteen bij stil hoeveel werk het is, zowel in de voorbereiding als tijdens de trouwdag zelf. Al hoewel het een hele eer kan zijn voor je familie of vrienden, kan het zijn dat ze hierdoor minder van jullie grote dag kunnen genieten. Tijdens de ceremonie moet je vriendin even weg om te kijken of de taart al goed klaar staat en terwijl jullie heerlijk aan het dineren zijn is je broer de DJ voor het avondfeest al aan het ontvangen.

Willen jullie wel graag zelf de bruiloft plannen, maar willen jullie niet een vriend en/of familielid belasten met de taak van ceremoniemeester? Dat is waar ik kom kijken! Als professioneel ceremoniemeester zorg ik ervoor dat jullie en al jullie gasten volledig kunnen genieten zonder zorgen of stress tijdens de trouwdag.

”Save the date Weddings zorgt ervoor dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt.”