terug naar categorieën
Ik ben Kirsten Francke, saxofoniste in allerlei stijlen. Denk aan: lovesongs, ballads, popmuziek, dance, funk, blues of jazz muziek. Muziek maken is mijn passie en ik doe niets liever dan mensen blij maken of ontroeren d.m.v. mijn muziek. Ik heb al op heel veel bruiloften mogen spelen, van een kleine intieme setting tot aan een grote bezetting zoals een feestband. Muziek is een prachtig en belangrijk onderdeel van de ceremonie, het diner en uiteraard het feest. Ik ben flexibel en denk graag met jullie mee in wat ik voor jullie kan betekenen op jullie mooiste dag. 
2020, en waarschijnlijk ook een deel van 2021, staat natuurlijk in het teken van klein en sfeervol. En dit kan! Wat denk je van een klassieker als ‘You’ve got a friend’ tijdens het binnenlopen van het bruidspaar, of het prachtige nummer ‘Butterfly Kisses’ tijdens de ceremonie, of als het wat later op de avond is ‘Careless Whisper’, of ‘Shut Up and Dance’, of misschien willen jullie wel een typisch sax nummer horen zoals ‘Lily was here’? Alles is bespreekbaar en ik ben erg allround. 
Als jullie mij als solo saxofoniste boeken, kom ik met mijn eigen geluidsset. Het is ook mogelijk om mij in combinatie met een pianist, dj of band te boeken. Ik heb een groot netwerk van muzikanten en evenementenbureaus waar ik veel mee samenwerk, die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Vraag naar de mogelijkheden. Samen maken we er jullie mooiste dag van!