terug naar categorieën

Sensation zorgt voor de sprankeling op jullie dag!

Sensation Events
Bij Sensation Events begrijpen we dat het plannen van een bruiloft heel wat met zich meebrengt. Daarom staan wij ook klaar om jullie te begeleiden door het hele proces, van begin tot eind.

Onze weddingplanner denkt graag mee tot in ieder detail en neemt dit voor jullie uit handen zodat jullie kunnen genieten van jullie mooiste dag. Advies bij het kiezen van de perfecte locatie, het samenstellen van een naadloze planning, of het coördineren van leveranciers, wij zijn er om ervoor te zorgen dat alles zonder stress verloopt. 

We luisteren naar jullie wensen en ideeën en werken samen met jullie om een bruiloft te creëren die precies past bij wat jullie voor ogen hebben. Van het opstellen van een gedetailleerd draaiboek tot het coördineren van de alles op de dag zelf, we zijn er om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt, zodat jullie en de gasten kunnen ontspannen en genieten van elk moment. Laat ons de stress van het plannen van je bruiloft wegnemen, jullie vieren jullie liefde!

Sensation Bookings
Van een romantische sfeersetting tijdens de ceremonie tot het spetterende feest op de dansvloer, onze selectie van getalenteerde bruiloft DJ’s en onze selectie aan live bands zullen ervoor zorgen dat het een feestavond wordt om nooit te vergeten.

Wil je een relaxte sfeer tijdens de middagborrel met een live band die de juiste toon zet? Of droom je van een onvergetelijke avond gevuld met opzwepende beats die al je gasten uit hun stoelen krijgen? Bij Sensation hebben we het allemaal.

Met Sensation aan jullie zijde wordt jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring waar je nog lang van zult nagenieten.