terug naar categorieën
“Als documentair en storytelling fotograaf draait het bij mij om het vastleggen van het echte verhaal en de sfeer van jullie dag. Het verhaal van de liefde, die vindt plaats op jullie bruiloft. Een dag waarin emoties de hoofdrol spelen. Als een kameleon meng ik mij tussen jullie gasten en schiet ik op de juiste momenten dé foto’s.

Om het complete verhaal vast te kunnen leggen, ben ik er graag bij vanaf het moment dat jullie dag aanbreekt en jullie jezelf klaarmaken voor de grote dag tot en met de losgaande voeten op de dansvloer. Believe me, dit wil je vastgelegd hebben.
Alle foto’s worden in dezelfde stijl nauwkeurig nabewerkt zodat het één geheel vormt. Deze ontvangen jullie in een online galerij die jullie met vrienden en familie kunnen delen. Daarnaast zit er bij al mijn pakketen een luxe trouwalbum. Want dat is de enige tasbare herinnering! Mijn stijl is documentair, puur en sfeervol.

Ik heb de eer om al een aantal awards voor bruidsfotografie te hebben gewonnen. Iets waar ik enorm trots op ben. Het blijft bijzonder dat een onafhankelijke jury mijn werk waardeert!

Willen jullie het echte verhaal van jullie dag voor altijd kunnen herbeleven? Twijfel dan niet en leer mij beter kennen. Vraag mijn trouwbrochure aan door een mailtje te sturen naar hello@shertakescare.com en wie weten zitten we binnenkort bij elkaar aan tafel om elkaar beter te leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan bekijken we of een goede match zijn. Ik kan niet wachten jullie liefdesverhalen te horen!

Liefs, 
Sher